RETOURNEREN

RETOURNEREN

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je je bestelling (m.u.v. oorbellen) retourneren.  De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd, en voorzien van de aangehechte labels. 

De kosten van retourneren zijn voor rekening van de klant. Let op! custom-made artikelen, oorbellen en sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

PROCEDURE

1. Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij onbeschadigd en ongedragen.

2. Vul jouw contact gegevens, ordernummer en de reden van retour in op onderstaand retourformulier. Zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen. 

3. Op het retourformulier staat het adres vermeld waar je het retour heen kunt sturen, lever deze in bij een PostNL punt. Bewaar het ontvangstbewijs tot je retourzending is verwerkt. De kosten van het verzenden zijn voor eigen rekening.

4. Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen na ontvangst je retourzending te hebben verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van je geretourneerde items terug.  Als een product is gedragen of beschadigd kunnen wij hier wel kosten voor in rekening brengen. Mocht het product al beschadigd zijn ontvagen neem dan contact met ons op voor je het retour opstuurt via info@sieraccessoires.nl.

Let op! omdat wij een klein bedrijf zijn kan de verwerkingstijd wat langer zijn bij een vakantiesluiting. In dat geval wordt dit ook op de website en socials vermeld. 

 

Retourformulier

 

© 2014 - 2023 SIER accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel